vintermys.blogg.se

Saffransbullar!

Publicerad 2015-10-29 19:53:53 i

Efter en vecka med examinationer på olika vis så kände jag att jag va tvungen att varva ner med lite bakning, så vad passar inte bättre än saffransbullar! :) Imorgon ska vi stöpa ljus hemma hos mamma o pappa så för att få ännu mer julkänsla tar jag med lite bullar till fikat ;) 

 
Det blev bullar o gifflar, jag rekommenderar att göra bullar i pappersformar som man sedan har i en muffinsplåt, allt det goda stannar då lättare kvar i bullen o de blir höga o fina :) recepten ska jag försöka lägga ut under helgen men nu ska jag värma mig en kopp glögg o sätta mig o njuta av en bulle! 

Ha en bra kväll!


Kommentarer

Postat av: Annette

Publicerad 2015-10-31 22:06:11

Hej, jag har skapat en julgrupp på FB! Alltså inte en sådan med hyacinter, utan en grupp att diskutera julen i, få tips, dela med sig tips, ställa frågor osv. Mest för att jag är så sugen på att prata om jul mest hela tiden;) Det vore kul om du och dina läsare ville vara med! Gruppen heter "Julstämning & Bjällerklang" och är nystartat. Tipsa gärna andra. Juliga hälsningar, Annette.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

MajaKajsa

Jag är en jultokig tjej som är 24 år gammal och bor i Värmländska Sunne tillsammans med min sambo och våran katt. På min blogg kan ni läsa om det mesta som hör julen till. Jag tycker om bakning, matlagning, inredning och lite pyssel som ni kommer få ta del av.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela