vintermys.blogg.se

Bättre sent än aldrig

Publicerad 2016-09-15 09:28:05 i Allmänt,

Herregud vad tiden går fort, det är redan mitten av september!!! O jag borde börjat julblogga för längesen. Så nu får det bli ändring på det.

Hösten börjar komma med storsteg även om det är rena sommarvärmen under dagarna. Jag längtar faktiskt till det börjar bli lite småkallat så man får ta på sig mysiga stickade tröjor och halsdukar. Här hemma just nu är det lite kaos och jag håller på och städar bort vissna sommarblommor och byter ut dem mot mer frostvänligs blommor.

O nu börjar jag nästan få panik, det är bara 100 dagar kvar till jul!!! o jag har inte hunnit planera så värst mycket, verkligen dags att börja fundera lite vad jag ska hinna med för som alltid går månaderna innan jul fööööör fort. Det är så mycket man vill hinna med o då krävs det lite planering.

Hoppas allt är bra med er o att ni får en mysig dag!

 

 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

MajaKajsa

Jag är en jultokig tjej som är 24 år gammal och bor i Värmländska Sunne tillsammans med min sambo och våran katt. På min blogg kan ni läsa om det mesta som hör julen till. Jag tycker om bakning, matlagning, inredning och lite pyssel som ni kommer få ta del av.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela